Hlavní obsah

Výbuch u benzínky těžce zranil obsluhu

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BOHUMÍN

Pravděpodobně zemní plyn unikající z potrubí vybuchl ve čtvrtek kolem třetí hodiny ráno v objektu benzinové čerpací stanice DB Trans v Bohumíně. Obsluhující muž utrpěl při výbuchu a následném požáru popáleniny a byl převezen do ostravské nemocnice. Právu to řekl mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Článek

Muž je hospitalizován na popáleninovém centru Fakultní nemocnice s poliklinikou v Ostravě-Porubě. "Stav pacienta je kritický. Rozsah popálenin je značný," řekl Právu mluvčí nemocnice Tomáš Oborný.

Jak uvedla tisková mluvčí severomoravské policie Soňa Bradáčová, na místo vyjeli krajští pyrotechnici a také pracovníci odboru kriminalistické techniky a expertiz správy kraje.

Policisté místo výbuchu a přilehlé prostory zajistili a přivolali plynaře. Podle Kůdely byla poškozena vnitřní část budovy a částečně i střecha. "Škoda je předběžně vyčíslena na půl miliónu korun," dodal. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám