Hlavní obsah

Muž zneužíval pětiletá dvojčátka přítelkyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Policisté v uplynulých dnech zadrželi třiatřicetiletého muže, který měl údajně delší dobu zneužívat pětileté dívky - dvojčata - své přítelkyně. Roky ženu s dětmi navštěvoval jako dobrý kamarád rodiny. S dívkami si hrál a jejich matka mu dovolila, aby je i koupal. Za zneužívání, na které upozornila maminku jedna z dcer, mu hrozí až osmileté vězení.

Článek

Mužovo chování prasklo teprve před časem. Při koupání doběhla jedna z dívek za maminkou aby jí řekla, že jim muž fyzicky ubližuje. V koupelně pak matka zjistila, že muž druhou dceru osahává. Ihned proto přivolala policii.

Matka pomoc muže potřebovala. Žije s dívkami sama a k tomu má problémy se svým zdravím. "Matka si zpětně patrně uvědomuje, že za hekým chováním muže k dívkám není hodný strýček, ale muž s vážnými zdravotními problémy," uvedla kriminalistka Michaela Kučerová, která se případem zabývá.

Podle Kučerové se takové případy bohužel stávají. Rodiče by podle ní měli dobře zvažovat, koho zařadí mezi blízké rodinné přátele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám