Hlavní obsah

Pro bankomat si přijeli výlohou, stejně neuspěli

Právo, mhr, vh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Autem přes výlohu vjeli ve čtvrtek časně ráno zatím neznámí pachatelé do obchodního domu Billa na Jeremiášově ulici v Olomouci. Pokusili se tu ukrást bankomat. Akce jim však nevyšla a z místa odjeli. K podobnému případu došlo na stejném místě již před dvěma lety.

Článek

"Událost se stala kolem čtvrté hodiny ranní. Pachatelé se pokusili bankomat vytrhnout, ale to se jim nepodařilo. Podařilo se jim ale bankomat poškodit," řekla Právu ve čtvrtek olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Ve stejném objektu se zloději pokusili bankomat ukrást již předloni v březnu. Poté, co do domu vjeli v noci přes výlohu autem, havarovali tam a následně utekli. Bankomat sice poškodili, ale nechali na místě. Škoda na něm a na zařízení prodejny byla tehdy vyčíslena na zhruba 600 tisíc korun. "Pachatele se později podařilo vypátrat," uvedla bez bližších podrobností policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám