Hlavní obsah

Policie našla v kůlně mrtvá těla ženy a muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

V lesní kůlně u obce Mladeč na Olomoucku nalezli policisté ve čtvrtek odpoledne mrtvá těla dvou lidí. Podle lékařky zemřeli pětapadesátiletá žena a osmačtyřicetiletý muž nejspíš v noci na čtvrtek. Příčina smrti zatím není známá. Policie se chováním zesnulých partnerů zabývala již na začátku měsíce, kdy žena zaútočila na muže nožem a způsobila mu zranění. Příčinu úmrtí určí až soudní pitva.

Článek

"Policisté na místě zjistili, že dřevěné okenice a vstupní dveře do kůlny jsou otevřené a na pohovce uvnitř leží vedle sebe dvě osoby bez známek života. Při zevní prohlídce těl zemřelých nebyla zjištěna žádná poranění, ani jiné známky, nasvědčující užití násilí," uvedla olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Policisté již dříve ženu podezřívali z pokusu o ublížení na zdraví. Dvojice se na začátku května pohádala žena silně posilněná alkoholem napadla muže nožem. Pořezala ho na rameni a na břichu. Muž musel vyhledat ošetření v nemocnici ve Šternberku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám