Hlavní obsah

Útočníci škrtili řidiče taxíku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STŘEDNÍ ČECHY

Na silnici ze Strašína na Babice ve středních Čechách byl krátce po půl čtvrté ráno přepaden řidič taxíku. Útočníci muži způsobili poranění, po kterém upadl do krátkodobého bezvědomí.

Článek

Pravděpodobně se jednalo o loupežné přepadení. "Muž naložil dva muže a ženu v Praze. V uvedeném místě ho zezadu začali škrtit. Řidiči se podařilo zastavit, ale upadl do bezvědomí. Když se probudil, neměl peněženku, klíče od vozidla ani legálně drženou zbraň," uvedl mluvčí policie Pavel Truxa.

"Napadeného taxikáře škrtil zezadu útočník strunou. Po našem příjezdu se pacient probíral z krátkého bezvědomí. Poté, co se probral z bezvědomí měl problémy s dýcháním, zvracel a měl bolesti v krku. Poskytli jsme mu kyslík a prostředky proti zvracení.  Po ošetření byl převezen do nemocnice v Říčanech na chirurgickou ambulanci," uvedla mluvčí záchranářů ve Středočeském kraji Tereza Janečková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám