Hlavní obsah

Policie dopadla mladíka podezřelého z vraždy matky

Právo, Novinky, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OPAVA

V pátek 11. listopadu oznámil muž na policii v Opavě, že již od 9. listopadu pohřešuje svoji manželku. Po necelém týdnu našla policie tělo pohřešované ženy v teplovodním kanálu za domem, v němž žila. Podezřelým z její vraždy je jednadvacetiletý syn Marek Homola. Policie ho odpoledne zadržela.

Článek

"Třiačtyřicetiletou ženu pohřešoval její manžel od 9. listopadu. Policisté neprodleně začali oznámení  prověřovat. V průběhu pátrací akce bylo v úterý kolem třinácté hodiny nalezeno ženské tělo," řekla mluvčí severomoravské policie Dagmar Bednarčíková s tím, že mrtvola ležela v teplovodním kanálu za domem, kde se svým manželem žila.

"Soudním znalcem z oboru zdravotnictví bylo zjištěno, že žena utrpěla poranění neslučitelná s životem. Na vzniku těchto poranění se prokazatelně podílela jiná osoba," doplnila mluvčí.

Muž působil zakřiknutým dojmem

Podle sousedů trpí mladý muž epilepsií. "Má zdravotní problémy, proto ho nechtějí nikde zaměstnat a je na podpoře. Jeho sestra ještě chodí do školy, otec pracuje jako zedník. Je to docela normální rodina," řekla Právu jedna z obyvatelek panelového domu.

Nikdo z oslovených nájemníků netuší, jaký by mohl mít mladík pro vraždu motiv. "Byl to šikovný a hezký kluk. Nikdy nevysedával s partou výrostků, kteří pokuřují před naším vchodem, a působil na mne takovým tichým a zakřiknutým dojmem," řekla další žena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám