Hlavní obsah

Muž, který zastřelil partnerku i sebe, byl policista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JABLONEC

Muž, který v neděli v Jablonci nad Nisou zastřelil svou družku a později i sebe, byl policista, řekla v pondělí mluvčí severočeské policie Jarmila Hrubešová. Další údaje o tragédii policie tají.

Článek

"Nemohu uvést, jestli střelec použil služební zbraň, co bylo motivem jeho činu a ani žádné další podrobnosti," dodala Hrubešová. Případ podle ní vyšetřuje liberecká expozitura Inspekce ministra vnitra.

Tragédie se odehrála v ulici Antonína Chvojky v centru města krátce před čtvrtou hodinou. Muž v průchodu jednoho ze zdejších domů podle všeho nejprve zastřelil svou bývalou partnerku, a pak zbraň obrátil i proti sobě.

"Stalo se to zhruba v 15.50 minut, prozatím ale nevíme motiv ani další okolnosti případu. Šestadvacetiletý muž zřejmě nejprve zastřelil ženu a pak namířil i na sebe. Nebyli manželé, neměli ani společné bydliště, pravděpodobně se ale jednalo o bývalé partnery," řekla v neděli jablonecká policejní mluvčí Ludmila Knopová.

Žena svému zranění podlehla na místě, muže lékaři dlouho oživovali a nakonec odvezli do liberecké nemocnice. Krátce po 19. hodině ale svým zraněním podlehl.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám