Hlavní obsah

Dva kluci přepadli muže, skončil v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Dva chlapce ve věku 13 a 15 let určila policie jako podezřelé v případě loupežného přepadení 19letého muže, které se odehrálo v neděli v Bruntále. Muž utrpěl lehké zranění a přišel o digitální fotoaparát.

Článek

"Nad ránem obviněný se 13letým chlapcem na ulici Dolní před restaurací společně napadli 19letého mladíka s úmyslem odcizit mu digitální fotoaparát. Nejdříve k němu přistoupil 13letý, který do mladíka strčil ramenem a udeřil ho pěstí do obličeje. Pak ho okradl o fotoaparát," uvedla policejní mluvčí Lucie Krašteničová.

Poté mu prý útočník řekl: "Dej sem peněženku a neublížím ti." Napadeného pak prohledával. Muž ale kladl odpor, a tak si 13letý lupič přivolal na pomoc 15letého kamaráda. Ten muže chytil pod krkem a 13letý hoch přitom ukradl ještě peněženku.

Napadený mladík utrpěl otřes mozku, pohmoždění obličeje, krevní výron kolem levé očnice a oděrky. V současné době je hospitalizován.

Po úspěšné loupeži se šli chlapci posilnit alkoholem ještě s jedním kamarádem. Starší z lupičů byl obviněn, u mladšího to zákony neumožňují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám