Hlavní obsah

Mladík ubodal bratra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHEB

V Chebu ve čtvrtek zemřel 37letý Jiří Růžek. Jeho mladší bratr se s ním z neznámého důvodu pohádal a poté zaútočil nožem. Vražda mohla souviset s drogami.

Článek

"K dalšímu případu trestného činu vraždy došlo ve Dvořákově ulici v Chebu. V noci ze středy na čtvrtek se zde v bytě dostali do sporu dva bratři. Šestadvacetiletý muž napadl svého o jedenáct let staršího bratra s nožem v ruce a způsobil mu bodnořezné poranění v oblasti krku," uvedl policejní mluvčí Jiří Soukup.

Prudká ztráta krve vedla ke smrti zraněného. Útočník se policii přihlásil sám, byl obviněn z vraždy a skončil v policejní cele v Plzni. 

Zavražděný měl zřejmě problémy s drogami

Jiří Růžek, který žil v bytě s bratrem a matkou, byl v Chebu znám pod přezdívkou Tvaroh. "Jirka byl narkoman a alkoholik. Martinovi asi došla trpělivost," řekla sousedka Růžkových z domu v chebské Dvořákově ulici.

"Byl věčně zfetovaný nebo opilý. Když ho matka vyhodila z bytu, přespával s kumpány ve sklepě. Válely se tu injekní stříkačky, jednu sousedka objevila dokonce v dopisní schránce," přidala se další ze sousedek.

Jak uvedla žena, která se s Růžkovými přátelí, matka chování mladšího ze synů psychicky odnášela, vždy ho ale znovu přijala. "Před rokem jí zemřel manžel. Teď je jeden syn mrtvý a druhý půjde do kriminálu," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám