Hlavní obsah

Na D1 havarovala nákladní auta, dálnice byla 10 hodin uzavřená

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nehoda dvou nákladních aut uzavřela ve čtvrtek nad ránem dálnici D1 na 165. kilometru ve směru na Prahu. Jedno z vozidel se převrátilo a leželo přes jízdní pruhy, z korby se vysypal náklad. Při nehodě se zranil jeden řidič. Provoz byl v místě nehody uzavřený na zhruba deset hodin.

Foto: Policie ČR

Nehoda kamionů na D1

Článek

Nehoda se stala krátce po 4. hodině ráno. Vzhledem k situaci na místě nebylo možné rozjet provoz alespoň v jednom pruhu, vyprošťovací a úklidové práce skončily až odpoledne. Provoz se rozjel kolem 14:00.

Podle prvotních informací se jednalo o nehodu dvou kamionů, později se ukázalo, že se střetlo nákladní auto s kamionem. Vozidla skončila zaklíněná v sobě.

Foto: HZS Vysočina

Nehoda kamionů na D1

Při nehodě se zranil řidič dodávky, hasiči ho museli z kabiny auta vyprostit pomocí speciálního nářadí.

„Hasiči zraněného řidiče ihned po vyproštění předali do péče zdravotníkům,” sdělila mluvčí hasičů Petra Musilová. Nákladní vůz podle ní převážel dva kontejnery s použitými obaly od barev a ředidel, náklad se vysypal na dálnici.

Foto: Policie ČR

Převrácený kamion na D1

Policie dopravu odkláněla z dálnice na exitu 168 u Devíti křížů, zpět řidiči najížděli na 162. kilometru. Před sjezdem se vytvořila mnohakilometrová kolona a ucpaný byl i samotný objezd přes Velkou Bíteš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám