Hlavní obsah

V centru Brna někdo střílí po lidech diabolkami do zad a pozadí

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

K procházející hlídce strážníků v Křídlovické ulici v centru Brna v pondělí dopoledne přispěchal osmasedmdesátiletý muž a stěžoval si, že když posedával a odpočíval na betonové zábraně u okraje chodníku, zasáhl ho někdo diabolkou do zad. Strážníkům se pak přihlásili ještě další dva lidé se stejnou zkušeností. Případem už se zabývají i policisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Městská policie v Brně prošetřuje střelbu diabolkamiVideo: MP Brno

 
Článek

Kromě staršího muže prý střela zasáhla i šestačtyřicetiletou ženu. Tu strážníci zastihli ve chvíli, kdy rozzlobeně gestikulovala směrem k jednomu oknu a držela se za hýždě.

„Hlídce podala ze země diabolku, kterou ji někdo podle jejích slov střelil, když stála zády k domu. Mezitím se ke strážníkům přihlásila ještě pětapadesátiletá žena, kterou někdo údajně trefil diabolkou do pozadí už v minulém týdnu,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Policisté zatím případ vedou jako výtržnictví. „Po pachateli pátráme a prověřujeme všechny okolnosti,“ dodal mluvčí policistů David Chaloupka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám