Hlavní obsah

Hasiči se na jižní Moravě srazili s osobním autem, dva zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lechovice

Cisterna dobrovolných hasičů se v neděli srazila s osobním autem na křižovatce nového obchvatu u Lechovic na Znojemsku. Při nehodě se dva lidé lehce zranili, tři děti odvezla sanitka do nemocnice na pozorování. ČTK to potvrdili mluvčí hasičů a jihomoravské záchranky.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Dobrovolní hasiči jeli do sousední obce Práče k zásahu. Na křižovatce obchvatu nedaleko obecního úřadu se ale cisterna srazila s osobním autem, v němž jeli dva dospělí a tři děti,“ uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Jan Dvořák. Nikdo z hasičů nebyl při srážce zraněn.

„Na místě jsme ošetřili dva dospělé a tři děti. Mladá žena utrpěla lehké zranění hrudníku, mladý muž měl lehké poranění v obličejové části hlavy. Prohlédli jsme i tři malé děti, kojence, batole a dítě na přelomu školního věku. Ani jedno z nich nemělo žádné zjevné zranění. Všichni byli převezeni do znojemské nemocnice, děti pouze na pozorování,“ uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Hedvika Kropáčková.

Doprava v místě nehody, která se stala hodinu před polednem, není omezena, ale až do odstranění následků nehody je třeba místem projíždět se zvýšenou opatrností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám