Hlavní obsah

BMW při nehodě na D4 vylétlo ze silnice, zastavilo po 200 metrech

Novinky, jap

Na dálnici D4 u Mníšku pod Brdy havaroval v pátek vpodvečer řidič BMW. Mladík s vozem vylétl z dálnice a zastavil se až po 200 metrech. Ze zdemolovaného vozu museli řidiče vytáhnout hasiči.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda BMW u Mníšku pod BrdyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na 18. kilometru dálnice D4 ve směru na Prahu. "Za sjezdem na Mníšek pod Brdy vyjel pětadvacetiletý řidič, pravděpodobně ve vysoké rychlosti, z dálnice. Vůz mimo dálnici urazil dalších 200 metrů, než se zastavil," uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová.

Vedle dálnice přistál záchranářský vrtulník. Hasiči a policisté pak blokovali pouze odstavný pruh. Provoz na dálnici musel být zastaven pouze při přistání a následně při odletu vrtulníku.

Zlomenina a otřes mozku

"Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů. Ty po svém příjezdu vyprostily řidiče z vozu, což se ale obešlo bez použití hydraulických vyprošťovacích zařízení. Muže jsme následně na páteřové desce transportovali k vrtulníku," sdělil mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel.

Nehodu zadokumentovali policisté, kteří teď vyšetřují její přesnou příčinu. "Záchranáři ošetřili muže s otřesem mozku a zlomeninou nohy. Po ošetření byl pacient letecky přepraven do motolské nemocnice," řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám