Hlavní obsah

Po nehodě u Fulneku zemřel motorkář

Právo, hon

Tragická dopravní nehoda se stala ve středu odpoledne na okraji Fulneku na Novojičínsku. Na silnici ve směru na Pohořilky se střetlo osobní auto s motorkářem, který nehodu nepřežil. O nehodě informoval mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl. Havárii vyšetřuje policie.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdravotnická záchranná služba

Článek

„Muž, jehož totožnost záchranáři neznají a který cestoval na motocyklu, utrpěl mnohočetná zranění a došlo u něj k selhání všech základních životních funkcí. První pomoc mu začal poskytovat svědek události a záchranáři následně zahájili rozšířenou resuscitaci. Za pomocí léků a přístrojové techniky se pokoušeli obnovit srdeční činnost postiženého. Přes veškerou snahu bylo jejich úsilí marné a muž na místě podlehl svým rozsáhlým zraněním,“ sdělil mluvčí.

Ošetřen byl na místě nehody ještě 13letý chlapec, který měl těžce poraněnou nohu. Po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče jej letečtí záchranáři transportovali do ostravské fakultní nemocnice.

Zraněn byl i 58letý muž, který utrpěl lehké poranění hrudníku a nohy a po ošetření byl pozemní posádkou přepraven na chirurgickou ambulanci nemocnice v Novém Jičíně.

Reklama

Výběr článků

Načítám