Hlavní obsah

Auto začalo za jízdy hořet, hasiči museli zasahovat na Pražském okruhu

Novinky, jap
Praha

Osobní automobil na Pražském okruhu u Řeporyjí zachvátil v neděli odpoledne požár. Událost komplikovala dopravu na dálnici ve směru na Ruzyni. K požáru došlo na stejném místě, kde před časem shořel vězeňský autobus.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár auta na okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Peugeot začal za jízdy hořet na 19. kilometru Pražského okruhu ve směru na Ruzyni. Uvnitř cestovaly čtyři ženy. Všechny včas vystoupily a přivolaly hasiče.

„Na místo vyjela profesionální jednotka hasičů z Radotína a dobrovolná jednotka z Řeporyjí. Požár dostali hasiči pod kontrolu pomocí vysokotlakého proudu vody," uvedla mluvčí hasičů Kateřina Suchánská.

K požáru došlo v zúžení, policisté navíc museli svést provoz do jednoho jízdního pruhu. Před místem požáru se tak vytvořila dlouhá kolona. Příčinu požáru a výši vzniklé škody zjišťuje vyšetřovatel hasičů. Při požáru byl poškozen povrch dálnice.

Foto: Novinky

Uvnitř cestovaly čtyři ženy. Všechny včas stihly vystoupit a přivolat hasiče

Automobil shořel na totožném místě, kde se 2. května střetl vězeňský autobus s kamionem převážejícím historické tanky. I tehdy došlo po nehodě k požáru. Nehoda si vyžádala jednoho mrtvého a 14 zraněných.[celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám