Hlavní obsah

Podezřelým z vraždy 18leté dívky z Plzeňska je stejně starý mladík

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Podezřelým z pondělní vraždy 18leté dívky ve Zdemyslicích na Plzeňsku je podle zjištění Práva stejně starý mladík. Toho kriminalisté zadrželi na místě činu. Zda bude obviněn, není jasné, policie zatím k případu mlčí. Podle zdroje Práva policie mladíka odvezla na psychiatrii.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie zadržela podezřelého mladíkaVideo: Patrik Biskup, Novinky

 
Článek

„Nové informace zveřejníme nejspíš ve středu ráno,“ uvedla během úterka mluvčí policie Markéta Fialová.

Podle jiného zdroje Práva kriminalisté zadrženého mladíka převezli ještě v pondělí večer na psychiatrii. Údajně se totiž v minulosti léčil s psychickými problémy

Reportér Práva mladíka na místě činu po jeho zadržení policií viděl, nenápadný chlapec se silnějšími brýlemi žádného násilníka na první pohled nepřipomínal. V době, kdy jej měli policisté v autě, působil spíše odevzdaným dojmem. Ve výrazu jeho tváře nebyly patrné žádné emoce.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Mladík podezřelý z trestného činu.

Zatím také není jasný ani motiv činu. Podle některých svědků šlo o bývalého přítele zavražděné, který prý neunesl rozchod. Potvrzena je pouze informace, že v den vraždy měla dívka narozeniny a mladík za ní přijel na návštěvu

Obcí se také šířila informace, že tělo dívky bez známek života objevila v domě sousedka. Místní hovořili o tom, že byla ubodaná. K příčině smrti se ale policie dosud nevyjádřila.

Reklama

Výběr článků

Načítám