Hlavní obsah

Automechanik na Karlovarsku zbil zákazníka, kterému se zdála drahá oprava

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Nervy na uzdě neudržel na začátku února 27letý automechanik z Karlovarska. Když jeho zákazník rozporoval částku za opravu auta, pohádal se s ním a nakonec ho zbil pěstmi. Útočil na obličej. Majitel vozidla skončil v nemocnici. Automechanikovi, který pochází podle informací Práva ze Slovenska, hrozí až deset let vězení. Policie o případu informovala ve středu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmadvacetiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví,“ uvedl ve středu mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva.

„Muž si měl přijít do autoservisu pro opravené vozidlo, ale v kanceláři došlo k slovní rozepři, která se měla týkat částky za opravu. Cizinec měl po hádce vzít majitele automobilu do dílny, kde ho nejdříve držel za bundu, a když muž upadl na zem, tak ho měl zakleknout a několika ranami pěstí udeřit do oblasti hlavy a obličeje,“ popisoval mluvčí.

Po útoku byl dvaadvacetiletý muž hospitalizován v nemocnici a následně byl 33 dní v pracovní neschopnosti. „V případě prokázání viny hrozí cizinci trest odnětí svobody až na deset let,“ uzavřel Kopřiva.

Reklama

Výběr článků

Načítám