Hlavní obsah

Po nárazu do odstaveného kamionu na D5 zemřeli dva lidé. Viník byl opilý, zjistila policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Policie odložila vyšetřování prosincové tragické nehody, při které na dálnici D5 na Berounsku zemřeli dva lidé. Viník nehody byl pod vlivem alkoholu a na místě zemřel, řekla v úterý Novinkám mluvčí policie Marcela Pučelíková. Osobní auto tam tehdy narazilo do odstaveného kamionu na čerpací stanici.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda na dálnici D5Video: Novinky

 
Článek

„Případ byl odložen, protože viník zemřel. Pitva ale prokázala, že řidič osobního auta byl pod vlivem alkoholu. Měl téměř dvě promile alkoholu. Policisté nehodu vyšetřovali jako usmrcení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky,“ řekla Pučelíková.

Sedmadvacetiletý řidič z Ukrajiny podle závěru vyšetřování najel 9. prosince na čerpací stanici na nezpevněnou krajnici, narazil do značky a obrubníku a následně zezadu do odstaveného kamionu.

Šofér a spolujezdkyně na místě zemřeli. Spolujezdec na zadním sedadle byl těžce zraněn, spolujezdec na předním byl lehce zraněn. Na přilehlém poli přistál záchranářský vrtulník, který transportoval jednoho ze zraněných do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích.

Všichni byli cizinci. Čerpací stanice byla kvůli vyšetřování nehody uzavřena.

Reklama

Výběr článků

Načítám