Hlavní obsah

Z léčebny Lnáře uprchl pacient, může být nebezpečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lnáře (Strakonicko)

Z psychiatrické léčebny Lnáře na Strakonicku v pondělí uprchl dvacetiletý pacient Miroslav Zeman. Bez pravidelných léků se může jeho stav zhoršit a může být nebezpečný sobě i svému okolí. Není ozbrojen. Jakékoli informace přijme policie na lince 158. Na webu to oznámil krajský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Foto: Policie ČR

Z psychiatrické léčebny Lnáře na Strakonicku uprchl 22. dubna 2019 dvacetiletý pacient Miroslav Zeman. Bez pravidelných léků se může jeho stav zhoršit a může být nebezpečný sobě i svému okolí. Není ozbrojen. Jakékoli informace přijme policie na lince 158.

Článek

Pacient využil podle policie toho, že do budovy vešel jiný člověk, a utekl otevřenými dveřmi. Podle informací personálu útěk plánoval, venku na něj čekalo zatím neurčené auto červené barvy.

„Pacient sice není momentálně v ohrožení života, ale bez pravidelných léků se může jeho stav zhoršit. Uprchlý pacient se podroboval léčbě, bez léků může být nebezpečný sobě i okolí,“ uvedl mluvčí.

Muž ze Strakonic není ozbrojen. Měří asi 182 centimetrů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám