Hlavní obsah

Na Břeclavsku spadl na muže panel a zabil ho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Panel na výrobu dřevodomků v pondělí spadl na jednoho z pracovníků v průmyslové hale v Podivíně na Břeclavsku a zabil ho. Panel se podle policie uvolnil při přesouvání jeřábem.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Ilustrační foto

Článek

Podle mluvčího hasičů Jaroslava Mikošky se tragédie stala v průmyslovém areálu v jedné z hal. "Měli jsme informaci, že na člověka spadl panel a byl pod ním zaklíněný. Nicméně před naším příjezdem už byl vyproštěný," uvedl Mikoška.

Záchranka na místo poslala vrtulník. "Muže jsme resuscitovali, ale neúspěšně," řekla mluvčí záchranky Michaela Bothová. Druhý ošetřený měl podle ní spíš lehčí zranění.

Mrtvý je cizinec narozený v roce 1969. Podle policie se v hale zpracovávají panely na dřevodomky. "Jeden z pracovníků přesunoval díl pomocí jeřábu na dálkové ovládání. Panel se uvolnil a spadl," popsala mluvčí policie Kamila Haraštová. Podle ní policie nezjistila cizí zavinění, případ ale prověří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám