Hlavní obsah

Namol opilá žena chtěla jet pro dceru do školy, nedostala se ani ze zahrady

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Namol opilá žena bourala ve čtvrtek odpoledne ve středočeských Říčanech. Policisté jí naměřili přes 3,5 promile alkoholu. Podle svých slov chtěla jet pro dceru do školy.

BEZ KOMENTÁŘE: Namol opilá řidička chtěla odjet do školyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala odpoledne v Purkyňově ulici. Podle informací z místa žena jela okolo domu a po zahradě, postupně narazila do okapové roury, konstrukce klepadla na koberce a posléze vjela do křoví.

„Policisté se zabývají nehodou osobního auta, které narazilo do překážky. Potvrdilo se podezření, že žena byla pod vlivem alkoholu. Dechová zkouška ukázala hodnotu přes 3,5 promile alkoholu,“ řekl Novinkám mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Není jasné, zda žena spáchala nějaký trestný čin či přestupek, protože jezdila pouze po oplocené zahradě a na ulici se vůbec nedostala.

Podle policejního mluvčího Chalupy nebyl nikdo při nehodě zraněn. Žena zřejmě bydlí v nedalekém domě a přítomným novinářům uvedla, že chtěla odjet pro dceru do školy. Policie další informace komentovat nechtěla, případem dále zabývá.

Reklama

Výběr článků

Načítám