Hlavní obsah

Řidič v Praze chtěl projet čerstvě zabetonovanou tramvajovou trať. Zapadl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Přes betonem čerstvě zalité tramvajové koleje si chtěl ve středu večer zkrátit cestu řidič osobního auta v Praze. Vymstilo se mu to. Na kolejích uvázl a vyprostit ho nakonec musel jeřáb. Policie odpoledne uvedla, že šofér byl opilý.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič chtěl projet čerstvě zalité kolejeVideo: Aktu.cz

 
Článek

Kuriózně vyhlížející nehoda se odehrála v Českomoravské ulici, kde se opravuje tramvajová trať a levý jízdní pruh je uzavřený.

Šofér jel směrem k metru Vysočanská a nenapadlo ho nic lepšího než zkusit projet čerstvě položený beton. Podařilo se mu překonat dvě kolejnice, pak ale zapadl. Sám s autem nic nezmohl, a tak mu nezbylo než si přivolat pomoc.

Foto: Aktu.cz

Pokus o přejetí kolejí nevyšel.

Ven ho dostal jeřáb dopravního podniku, který většinou pomáhá při dopravních nehodách s tramvajemi. Hasiči u případu nezasahovali.

Podle informací z místa muž zřejmě při manévru prorazil olejovou vanu u auta. Mluvčí policie Tomáš Hulan odpoledne uvedl, že policisté se nehodou zabývají. „Dechová zkouška byla u řidiče pozitivní, nadýchal do jednoho promile,” řekl Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám