Hlavní obsah

Řidič na Opavsku se zabil po nárazu do stromu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava
Aktualizováno

Tragická nehoda se stala ve středu pozdě večer na silnici mezi Kravařemi a Štěpánkovicemi na Opavsku. Osobní auto tam ve velmi vysoké rychlosti narazilo do stromu a zemřel v něm dvaatřicetiletý šofér.

Foto: Policie ČR

V autě zemřel řidič

Článek

Podle policie řidič cestoval ve směru od Kravař. „Z dosud přesně nezjištěného důvodu na rovném úseku silnice vyjel vlevo, vjel do silničního příkopu a následně čelně narazil do stromu,“ uvedl mluvčí policie René Černohorský.

Jak uvedl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl, na místo byl kromě sanitky vyslán i vrtulník. „Ve vozidle zůstal po kolizi dvaatřicetiletý muž, kterému začali před příjezdem posádek záchranné služby poskytovat základní první pomoc policisté. Pacient nejevil žádné známky života – byl v bezvědomí, bezdeší a došlo k selhání jeho srdeční činnosti,“ uvedl Humpl.

Foto: Policie ČR

V autě zemřel řidič

Záchranáři se pokoušeli muže oživovat srdeční masáží, umělou plicní ventilací a dalšími metodami. „Zasahující lékaři zjistili přítomnost mnohočetných poranění, a to v oblasti hlavy, hrudníku, břicha i končetin. Přes veškerou snahu a tři čtvrtě hodiny probíhající resuscitaci se nepodařilo obnovit krevní oběh pacienta a lékař musel nakonec konstatovat jeho smrt,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám