Hlavní obsah

Autobus plný dětí narazil na Jihlavsku do stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava
Aktualizováno

Autobus se 17 dětmi narazil v pondělí odpoledne na Jihlavsku do stromu. Všechny děti a jeden dospělý byli zraněni, většinou lehce. Jedno dítě odvezl vrtulník. Zranil se i řidič autobusu.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Nehoda autobusu u obce Věžnička na Jihlavsku

Článek

Autobus havaroval podle serveru dopravniinfo.cz kolem půl třetí odpoledne u obce Věžnička, kde narazil do stromu. Na místě zasahují hasiči a zdravotníci.

V autobuse cestovalo podle mluvčí policie Jany Kroutilové 17 dětí. Záchranáři původně informovali o 14 dětech.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Nehoda autobusu se čtrnácti dětmi u obce Věžnička na Jihlavsku

„Všechny děti i jeden dospělý utrpěli zranění. Kromě jednoho měli všichni lehké zranění a byli převezeni do nejbližších nemocnic. Jedno dítě utrpělo středně těžké zranění a bylo převezeno vrtulníkem,“ řekla Novinkám ředitelka záchranné služby Vladislava Filová.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Nehoda autobusu u obce Věžnička na Jihlavsku

Kromě vrtulníku měli záchranáři na místě pět výjezdových skupin bez lékaře. „Policisté provedenou dechovou zkouškou u řidiče požití alkoholu nezjistili. Na místě složky integrovaného záchranného systému dále zasahují,“ informovala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám