Hlavní obsah

Kamion sjel z dálnice D5 do řeky a převrátil se

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun

Na boku v řece Litavce skončil v pátek odpoledne kamion, který vyjel z dálnice D5 na Berounsku. Řidiče s lehkým zraněním převezla sanitka do nemocnice. Vyprošťování kamionu bude náročné a řidiči musejí počítat s komplikacemi.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamion sjel z dálnice do řekyVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem jedné hodiny odpoledne na 25. kilometru ve směru na Prahu.

„Kamion prorazil svodidla, vyjel z dálnice a asi ze dvou metrů spadl do řeky, kde se převrátil na bok. Bude nutné přeložit náklad ovoce a pak jej vyprostit,“ řekla Novinkám mluvčí policie Marcela Pučelíková s tím, že dechová zkouška byla u řidiče cizí národnosti negativní.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Kamion sjel do řeky

Podle ní vyprošťování zabere několik hodin a bude muset přijet také jeřáb. Tahač kamionu je v řece a došlo k úniku nafty. „Jednotky provádí přečerpání nafty, vyproštění kamionu bude provádět specializovaná firma,“ doplnila mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Řidič skončil se zraněním v nemocnici

Podle serveru dopravních informací jsou omezení hlavně v odstavném a pravém jízdním pruhu. Při vyprošťování však lze očekávat, že bude dočasně uzavřena celá dálnice. Komplikace budou trvat podle serveru do páteční půlnoci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám