Hlavní obsah

Auto u Prahy narazilo do stromu, dva mrtví

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Dva lidé zemřeli v pátek ráno při nehodě osobního auta u Kostelce nad Černými lesy v okrese Praha-východ. Podle informací Novinek cestovala v autě žena a tři děti. Další dva lidé byli zraněni a převezeni do nemocnice. Příčiny nehody vyšetřuje policie.

Následky tragické nehody u KostelceVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala u Kostelce nad Černými lesy na silnici číslo 2 před půl devátou ráno. Podle informací z místa auto sjelo z dosud nezjištěných příčin ze silnice a narazilo nejprve do jednoho stromu, odkud se odrazilo do dalšího.

„Mohu potvrdit, že zasahujeme u nehody osobního vozu, který narazil do stromu. Na místě jsou tři jednotky hasičů. Auto bylo mimo komunikaci a hasiči z něj vyprostili několik osob, které předali záchranářům. Pro nejvážněji zraněnou přiletěl vrtulník,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Tragická nehoda u Kostelce Video: Pavel Jaňurek, Novinky

„Jedná se o nehodu s tragickými následky. Ve vozidle cestovaly čtyři osoby včetně nezletilých. Vzhledem k citlivosti případu nebudeme v tuto chvíli poskytovat další informace,“ řekla Novinkám mluvčí policie Eva Hašlová s tím, že v tuto chvíli nebude specifikovat, kolik lidí zemřelo a kolik je zraněných.

Více informací prozatím nesdělili ani záchranáři, kteří měli na místě kromě lékaře a dvou posádek také vrtulník. „Vzhledem k citlivosti případu se zatím nebudeme více vyjadřovat,“ doplnila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle serveru dopravních informací policisté dopravu odklánějí přes Kostelec nad Černými lesy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám