Hlavní obsah

Šest kilometrů od Nelahozevsi přepadli jinou pumpu, lupiči jsou na útěku

– Mělník
Novinky, ok, jap

Středočeská policie již od začátku listopadu vyšetřuje loupež na čerpací stanici na Mělnicku, která se stala jen šest kilometrů vzdušnou čarou od Nelahozevsi, kde minulý týden lupiči zavraždili 58letou čerpadlářku. Pachatelé obou přepadení před zákonem zatím unikají.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení čerpací stanice na MělnickuVideo: Policie ČR

 
Článek

Přepadení se podle informací Novinek odehrálo v Červené Lhotě u Úžic na malé benzínce. Nejméně jeden lupič měl mít zbraň a byl maskovaný, po přepadení odešel směrem do pole. Stejně jako u přepadení v Nelahozevsi není jasné, zda přijel autem.

Foto: Mapy.cz

Policie potvrdila, že vyšetřuje loupež, ale spojitost s případem v Nelahozevsi odmítla jakkoliv komentovat.

„Loupežné přepadení se odehrálo 9. listopadu a bylo se zbraní, po pachatelích pátráme. Lupiči z pumpy odnesli nějaké věci, ale nebudeme je blíže specifikovat. Žádné další bližší informace nebudeme poskytovat,“ řekla Novinkám mluvčí mělnické policie Markéta Johnová.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupiči na záběrech vnější kameryVideo: Policie ČR

Její středočeský kolega Zdeněk Chalupa neměl k loupeži žádné informace. Podle něj se prověřují veškeré informace i z jiných podobných případů. „Ohledně loupeže v Nelahozevsi není k dnešnímu dni nic nového, poznatků jsme již obdrželi asi dvě stovky. Znovu apelujeme na svědky, kteří se ještě nepřihlásili, aby tak učinili,“ požádal Chalupa.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Místo přepadení v Nelahozevsi

Po dvojici podezřelých z vraždy v Nelahozevsi pátrají policisté od minulého pondělí. Podle nich mají na svědomí vraždu prodavačky na čerpací stanici, ze které zřejmě odnesli pokladnu a cigarety. Kriminalisté již zveřejnili dvě videa s podezřelými, dopadnout se je ale zatím nepodařilo. Podle detektivů může jít o muže a ženu, ale i o dva muže.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám