Hlavní obsah

Řidič dodávky vrazil zezadu do kamiónu, nehoda zavřela dálnici směrem na Vyškov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov
Aktualizováno

Záchranáři zasahovali v pondělí dopoledne u následků střetu dodávky a kamiónu na dálnici D46 na Prostějovsku ve směru na Vyškov. Hasiči museli vyprošťovat spolujezdce z dodávky. Na dálnici se vytvořila nejméně čtyři kilometry dlouhá kolona. Provoz se podařilo obnovit v jednom pruhu v 11:30.

Foto: Policie ČR

Řidič dodávky vrazil zezadu do kamiónu na dálnici směrem na Vyškov

Článek

Nehoda se stala v úseku mezi Vranovicemi – Kelčicemi a Brodkem u Prostějova. Řidič dodávky narazil podle mluvčího policie Františka Kořínka zezadu do nákladního auta. „Nehoda se stala na zhruba 11. kilometru dálnice ve směru na Vyškov,” upřesnil mluvčí.

Podle prvotních informací zůstal řidič dodávky zaklíněný uvnitř vozidla, později se ukázalo, že šlo o spolujezdce. „Po poskytnutí péče byl letecky transportován na oddělení urgentního příjmu olomoucké fakultní nemocnice se středně těžkým poraněním," řekl mluvčí záchranky Pavel Lampa.

Foto: Policie ČR

Řidič dodávky vrazil zezadu do kamiónu na dálnici směrem na Vyškov

Dálnice byla kvůli záchranným pracím zhruba hodinu uzavřená, provoz se mohl obnovit alespoň v jednom jízdním pruhu v 11:30. Před místem nehody se vytvořila čtyřkilometrová kolona.

Reklama

Výběr článků

Načítám