Hlavní obsah

V Teplicích zkopali mladíka, jeho matka nabízí 20 tisíc za dopadení útočníků

Právo, Novinky, ape, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva neznámí útočníci v noci z pátku na sobotu přepadli u diskotéky Luna v Teplicích mladého muže. Po agresorech pátrá policie. Matka napadeného hledá svědky a vypsala odměnu 20 tisíc korun pro toho, kdo pomůže dopadnout pachatele.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policie přijala oznámení o napadení v sobotu ráno. „Přijali jsme oznámení o napadení mladého muže dvojicí zatím neznámých mužů, po kterých pátráme,“ řekla Právu policejní mluvčí Alena Bartošová.

Matka muže zveřejnila výzvu po pátrání po svědcích na Facebooku. Prosím, hledáme svědky, kteří by napomohli dopadnout pachatele. Byl kopán do hlavy i přesto, že již byl v bezvědomí. Dám 20 000 Kč odměnu tomu, kdo mi najde pachatele tohoto brutálního činu. To byl pokus o vraždu,“ uvedla matka napadeného na sociální síti.

Muž má řadu zranění hlavně v obličeji, utrpěl mimo jiné otřes mozku. „Musíme se z toho všeho vzpamatovat, pořád doufáme, že nebude mít žádné trvalé následky a nepřijde o oko. Stále ale nemáme vyhráno, podle informací lékaře musíme počkat, až opadnou otoky,“ popsala matka pro Teplický deník.

Aktivní voják

List rovněž uvedl, že napadený je povoláním voják v aktivní službě. Z komentářů jeho matky na jejím facebookovém profilu vyplývá, že se v minulosti účastnil zahraniční mise.

Jeho strýc podle Teplického deníku na Facebooku poznamenal, že incidentu přihlíželi lidé, nikdo ale nepomohl. „Je pravděpodobné, že to vezme do rukou i vojenská policie. Ten kdo nám nahlásí třeba i anonymně viníky, dostane uvedenou částku dvacet tisíc korun,” cituje list muže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám