Hlavní obsah

Auto na Tachovsku narazilo do stromu a začalo hořet, řidič zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Řidič osobního auta zemřel ve čtvrtek ráno na Tachovsku. Jeho auto začalo po nárazu do stromu hořet.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Z auta zbyl jen vrak.

Článek

Nehoda se stala před devátou hodinou ráno u obce Trpisty. Hořící automobil uhasili profesionální a dobrovolní hasiči ze Stříbra, uvedl mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Z auta zbyl jen vrak.

K nehodě vyrazila sanitka s lékařem i vrtulník. „Přes veškerou snahu záchranářů muž na místě podlehl vážným zraněním. Na místo byl povolán koroner,“ uvedla mluvčí záchranářů Irena Vodehnalová.

Příčinu nehody vyšetřuje policie.

Tragická nehoda na Šumpersku

Smrtelnou nehodu vyšetřují od středečního večera také policisté na Šumpersku. Pětasedmdesátiletou ženu v Kosově srazila dodávka. Žena byla s těžkými zraněními letecky přepravena do olomoucké fakultní nemocnice, kde ale přes snahu lékařů poranění později podlehla.

Alkohol byl u sedmadvacetiletého řidiče dodávky vyloučen, uvedla ve čtvrtek policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. "Přesné příčiny, okolnosti a souvislosti, za kterých k této dopravní nehodě došlo, jakož i míra zavinění obou účastníků, jsou předmětem dalšího šetření policistů," doplnila policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám