Hlavní obsah

Citroën vylétl ze silnice a několikrát se převrátil, posádka vyvázla jen s oděrkami

Novinky, jap
Velvary

O velkém štěstí mohou mluvit dva lidé z auta Citroën Berlingo, které havarovalo ve středu ráno u Velvar na Kladensku. Vůz vyjel ze silnice, několikrát se převrátil přes střechu a skončil převrácený na boku v poli. Oba pasažéři z nehody vyvázli téměř nezraněni.

BEZ KOMENTÁŘE: Hrozivě vypadající nehoda u VelvarVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala před osmou hodinou ráno na silnici v úrovni Velvar. Citroën jedoucí od Mělníka směrem na Slaný vyjel ze zatím neznámých příčin do pole a skončil několik desítek metrů od silnice.

„Byla nám nahlášena nehoda jednoho osobního vozu, který ve vysoké rychlosti vylétl ze silnice a převrátil se přes střechu do pole. Na místě zasahovala jedna jednotka hasičů a v době jejího příjezdu se již oba zranění nacházeli mimo vozidlo,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Protože z prvotních informací nebylo zřejmé, jak vážně je posádka zraněna, vzlétl na místo vrtulník letecké záchranky.

Zraněné přepravili sanitkou

„Vrtulník se ale vracel zpět na svou základnu prázdný. Záchranáři si do své péče převzali dva lidi, kteří utrpěli jen oděrky, tedy lehká zranění. Záchranáři je pozemní cestou převezli k dalšímu ošetření do vinohradské nemocnice v Praze,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Dopravu v místě nehody řídili kyvadlově hasiči a policisté. „Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté,“ sdělila krajská policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám