Hlavní obsah

Hasiči se vrátili do areálu Ravaku, znovu tam začalo hořet

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sutinách zdemolované haly v areálu firmy Ravak v Příbrami začalo v sobotu večer znovu hořet. Na místo se sjelo několik hasičských cisteren. Hlášen je menší požár v troskách již zdemolované haly, kterou poškodil páteční požár.

Foto: Pribram.cz

První požár v areálu společnosti Ravak v Příbrami (snímek z pátku).

Článek

„Na místo vyjely jednotky v prvním poplachovém stupni,” řekla Novinkám mluvčí hasičů Vladimíra Kereková s tím, že pravděpodobně vzplála pryskyřice, ke které se po demolici haly znovu dostal vzduch.

Podle informací z místa se má jednat o menší požár, u kterého zasahuje několik hasičských cisteren a také jedna plošina.

Mohutný požár zničil v pátek večer jednu z výrobních hal v areálu firmy, zabývající se výrobou sprchových koutů. Hala byla v sobotu zdemolována a místo požáru předali hasiči zpět majitelům. Škoda byla vyčíslena na více než 50 milionů korun. Přesná příčina pátečního požáru je předmětem dalšího vyšetřování. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám