Hlavní obsah

Vnutil se do přízně ženy v pražských Bohnicích, v bytě se ji pokusil znásilnit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrá po cizinci, který v noci na čtvrtek napadl a pokusil se znásilnit ženu v Bohnicích. Muž se s ní seznámil v baru a pak ji doprovodil domů, kde zaútočil.

Podezřelý s ženou v baruVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena se seznámila s mužem v baru, kde v noci na čtvrtek spolu vypili dvě piva. Pak mu oznámila, že jde domů. Cizinec jí podle policie nabídl, že ji doprovodí domů, aby nešla pozdě v noci sama. Jakmile došli k domu, požádal ji, jestli může použít toaletu.

„Když muž vyšel z toalety, tak na poškozenou nečekaně zaútočil, za vlasy ji odtáhl do ložnice a tam ji začal bít pěstí do obličeje. Přitom se ji pokusil i znásilnit, což se mu nepodařilo, poškozená se mu vysmekla a z bytu utekla,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

Podezřelý s ženou v baru

Útočník z bytu utekl vzápětí. Žena skončila se zlomenou čelistí v nemocnici. Jak později vypověděla policistům, muž se představil jako Rafik, prý napůl Armén a napůl Ukrajinec z Donbasu.

„Také uvedl, že v České republice žije rok a půl a nyní bydlí s kamarády někde v Bohnicích. Podezřelý mluvil Rusky,“ konstatoval Daněk s tím, že informace o totožnosti přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám