Hlavní obsah

Žena nalezená v domě u Prahy byla zavražděna. Policie zveřejnila podobu podezřelého

– Praha
Novinky, ok, jap

Středočeští kriminalisté pátrají v souvislosti se smrtí ženy v Kamenici u Prahy po 40letém Michalu Šípovi ze Strakonic. Policie upozorňuje, že muž je nebezpečný a může být ozbrojen, proto by se ho lidé neměli pokoušet zadržet. Případ vyšetřují jako trestný čin vraždy. Podle informací Novinek byl muž v minulosti několikrát trestně stíhaný.

Podezřelého před činem zachytila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

„V souvislosti s násilným trestným činem pátrají policisté po podezřelém čtyřicetiletém muži, který je důvodně podezřelý ze spáchání zločinu vraždy, kterého se měl dopustit na čtyřicetileté ženě,“ uvedl mluvčí policie Pavel Truxa bez dalších podrobností.

Policie zveřejnila jak fotografii podezřelého, tak video, na kterém je zachycený krátce před činem. Šíp by mohl být ozbrojený, a tudíž policisté upozorňují, aby se ho lidé nesnažili zadržet, ale aby volali tísňovou linku 158.

Foto: Policie ČR

Hledaný Ondřej Obst

Ženu našli policisté po oznámení v části Nová Hospoda ve středu kolem druhé hodiny odpoledne. Utrpěla těžké zranění a byla převezena do nemocnice, kde později zemřela. Podle informací Novinek byla žena zastřelena. Případu se ihned ujali krajští kriminalisté, kteří v domě a okolí zajišťovali stopy. Mimo jiné okolí prohledávali také policejní psovodi.

Kriminalisté u domu v KameniciVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám