Hlavní obsah

Dodávka vjela na Pražském okruhu do cesty kamiónu. Ten se převrátil a vytekla nafta

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na Pražském okruhu u Zličína se v pondělí ráno převrátil po střetu s dodávkou kamión. Záchranáři ošetřili jednoho lehce zraněného, z kamiónu na dálnici vytekla nafta.

Na Pražském okruhu se převrátil kamiónVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na 24. kilometru dálnice ve směru na Ruzyň. Jak zjistil reportér Novinek na místě, řidič dodávky zřejmě najížděl připojovacím pruhem, když vjel do cesty kamiónu, který jel tou dobou po dálnici.

Zatímco dodávka zůstala po střetu stát na kolech, kamión, jehož řidič se snažil střetu na poslední chvíli vyhnout, se převrátil na bok.

„Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů. V době jejich příjezdu již byly osoby mimo vozidla a v péči záchranné služby,” uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

Tvořily se kolony

Hasiči provedli protipožární opatření a zasypali uniklou naftu sorbentem. Záchranáři ošetřili jednoho z řidičů, který utrpěl lehké zranění, a po ošetření ho nechali na místě.

„U nehody zasahují dvě hlídky policistů, které dohlíží na plynulost dopravy. V místě se vytvořily kolony, zčásti jako následek dopravní nehody, zčásti s ohledem na dopravní omezení, které je na okruhu zavedeno kvůli rekonstrukci,” sdělil Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Okolnosti nehody policisté dále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám