Hlavní obsah

Na Českolipsku se srazil kamión s autem, tři mrtví

Česká Lípa
Aktualizováno

Tři mrtvé si vyžádala středeční ranní nehoda u Doks na Českolipsku, kde se střetl kamión s osobním autem. Další dva lidi museli hasiči vyprostit a předali je záchranářům.

Tragická nehoda u DoksVideo: Radek Plavecký, Právo

 
Článek

Nehoda se stala zhruba deset minut před 07:00 na frekventované silnici 38 nedaleko Doks. Sedmadvacetiletý řidič vjel podle policie do protisměru, kde se čelně střetl s kamiónem.

„Bilance nehody je velmi tragická, uvnitř osobního vozu Škoda Rapid zemřely přímo na místě dvě osoby, třetí se zdravotníci snažili resuscitovat, ale bohužel neúspěšně,” uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková. "Okolnosti nehody zjišťujeme," dodala.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Tragická nehoda u Doks si vyžádala tři životy.

Podle informací z místa jsou obětmi nehody tři mladí lidé. Řidič auta a spolujezdkyně ve věku 23 a 26 let, které seděly na zadních sedačkách.

Další dva lidé, 47 a 26letý muž, byli vážně zraněni. „Jedna osoba byla napojena na umělou plicní ventilaci a letecky transportována na traumacentrum do Liberce a pátou se středně těžkým poraněním transportovala do Liberce pozemní posádka,” řekl mluvčí zdravotnické záchranné služby Michael Georgiev.

Foto: HZS Libereckého kraje

Tragická nehoda u Doks si vyžádala tři životy.

Kvůli rozsahu a vyšetřování tragédie zůstala silnice z České Lípy na Mladou Boleslav několik hodin uzavřená, policie odkláněla dopravu přes Doksy, podle mluvčí se tvořily kolony. „Silnici u Doks policie otevřela v 11:40,” upřesnila.

Reklama

Výběr článků

Načítám