Hlavní obsah

Řidič nedal přednost náklaďáku a skončil s autem v poli

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Struhařov

Nehoda osobního auta a dvou nákladních komplikovala provoz ve Struhařově nedaleko Benešova. Podle policie řidič osobního vozidla nedal přednost nákladnímu autu, které při úhybném manévru vjelo do protisměru, kde vrazilo do jiného náklaďáku. Řidič osobního auta vjel při nehodě na pole.

Nehoda převrácené auto s kamenímVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Při nehodě se zranili tři lidé. Záchranka na místě ošetřila dvě osoby s lehkým zraněním, které přepravila sanitkou do nemocnice, pro jednoho musel kvůli středně těžkým zraněním přiletět vrtulník.

Mluvčí policie Veronika Čermáková Novinkám řekla, že příčinou nehody je podle předběžných závěrů vyšetřovatelů nedání přednosti v jízdě.

Osobní auto mířilo podle ní ze Struhařova, přičemž jeho řidič zřejmě nedal přednost náklaďáku jedoucímu od Vlašimi. "Řidič nákladního auta se chtěl střetu vyhnout, vybočil do protisměru, a následně došlo ke střetu s dalším nákladním vozidlem," upřesnila mluvčí.

Osobní auto skončilo v poli, jeden z náklaďáků z poloviny ve příkopu a další nákladní auto, které přepravovalo suť, bylo převrácené na silnici

Silnice na Vlašim a Benešov musely být uzavřeny kvůli likvidaci škod a vyšetřování nehody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám