Hlavní obsah

Auto s majáky sjelo do Vltavy. Řidič sám vyplaval a nadýchal přes tři promile

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Náročnou operaci mají v pondělí za sebou pražští hasiči, kteří pomocí kladkostroje museli vyprostit auto z Vltavy. Jejich technika se totiž na úzkou hráz nedostala. Řidič z auta, které patří městské části, sám vyplaval a nadýchal tři promile alkoholu.

Foto: HZS Praha

Opilec sjel autem do vody.

Článek

Hasiči vyjeli k Vltavě na Zbraslavi před polednem. Řidič zajel s autem na úzkou hráz, kde je cesta pro pěší. Auto patří Městské části Praha-Zbraslav, která se k nehodě vyjádřila na Facebooku: „Dnes sjela dodávka MČ Ford Transit do Vltavy z hráze tzv. Malé řeky na Zbraslavi. Řidič je v lékařské péči. Příčinu a okolnosti nehody vyšetřuje Policie ČR.”

Foto: HZS Praha

Opilec sjel autem do vody.

„Dodávka částečně sjela do Vltavy, kde byl přístup pro techniku nemožný. Hasiči proto použili kladkostroj, kterým auto vytáhli z řeky,“ popsala mluvčí hasičů Kateřina Suchanská.

Foto: HZS Praha

Hasiči vytáhli auto pomocí kladkostroje.

„Muž z auta vyplaval sám. Policisté věc řeší jako škodní událost, protože se stala mimo vozovku. Dechová zkouška byla u řidiče pozitivní, nadýchal více než tři promile, a proto se policisté budou případem dále zabývat,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Auto zbraslavské městské části mělo nehodu loni v červnu, kdy těžkým zraněním skončil střet dodávky s dítětem. Nehoda se odehrála na chodníku, kde dodávka městské části vysypávala koše. Dítě transportoval vrtulník do nemocnice. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Dodávka srazila v Praze dítěVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Reklama

Výběr článků

Načítám