Hlavní obsah

Řidič u Šumperku vyjel z vozovky a narazil do stromu, na místě zemřel

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Po tragickém střetu automobilu s chodcem na dálnici D46 u Prostějova, při které kolem třetí hodiny ranní zemřel dvaapadesátiletý muž přecházející komunikaci, došlo v neděli ráno k vážné nehodě také u Šumperku. Zahynul při ní čtyřiatřicetiletý řidič. Právo o tom informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V neděli ráno o půl deváté jsme přijali oznámení o nalezení havarovaného vozidla Alfa Romeo na silnici číslo 44 mezi obcemi Postřelmov a Bludov. Ve vozidle byl nalezen zaklíněný řidič bez známek života,“ sdělil policejní mluvčí Libor Hejtman s tím, že k neštěstí došlo zřejmě o několik hodin dříve, než byla nahlášena policii.

Čtyřiatřicetiletý řidič jel s vozidlem ve směru na Bludov a po projetí zatáčky na rovném úseku z dosud přesně nezjištěných příčin sjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do stromu.

„U zemřelého byla nařízena soudní pitva. Příčina nehody a její okolnosti jsou v šetření,“ dodal Hejtman.

Smrtí skončil v neděli ráno také střet osobního automobilu s chodcem na dálnici D46 na Prostějovsku. Z prvních výsledků vyšetřování vyplývá, že se dvaapadesátiletý muž zřejmě snažil dálnici přejít, což se mu stalo osudným. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám