Hlavní obsah

Ve věznici zadrželi dealerku drog

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Ženu, která se pokusila ve věznici v Plzni na Borech předat jednomu z odsouzených zásilku drog včetně injekčních stříkaček, zadrželi tamní příslušníci vězeňské služby. Podle úterní informace mluvčího věznice Václava Sušánky šlo o osobu, která přišla za odsouzeným na řádnou návštěvu.

Článek

"Prošla vstupní kontrolou, aniž by bezpečnostní zařízení něco podezřelého signalizovalo. Zásilku omamných látek odhalila až důkladná osobní prohlídka. Drogy jsme zajistili ještě předtím, než je stačila předat příjemci," upřesnil Sušánka.

Dozorkyně nalezly u ženy celkem deset balíčků s pervitinem, marihuanou a dalšími halucinogenními látkami. "Osobní prohlídka nebyla náhodná, a to vzhledem k tomu, o jakého odsouzeného se jednalo. Případ si převzala policie, která dál provádí šetření," dodal Sušánka. Ženě hrozí obvinění z trestného činu výroby a držení omamných a psychotropních látek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám