Hlavní obsah

Tragická nehoda u Studeněvsi uzavřela I/7

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ranní střet s dodávkou na silnici I/7 u Studeněvsi na Kladensku nepřežil řidič kamiónu. Řidiče dodávky transportoval do nemocnice vrtulník. Silnice musela být na několik hodin uzavřena.

Tragická nehoda na I/7Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Krátce před 5. hodinou ráno nám byl nahlášen střet dodávky s kamiónem, respektive s cisternou, která převážela tekutý asfalt. Na místo byly vyslány tři jednotky hasičů,” řekl Novinkám mluvčí krajských hasičů Ladislav Holomčík.

K nehodě vzlétl záchranářský vrtulník. Silnici policisté obousměrně uzavřeli. „Řidič kamiónu na místě zemřel. Řidiče dodávky hasiči vyprostili a předali záchranné službě,” doplnil Holomčík.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická nehoda dodávky a kamiónu uzavřela ve čtvrtek ráno silnici I/7 u Studeněvsi na Kladensku.

Na silnici vytekla nafta. K úniku tekutého asfaltu z cisterny podle mluvčího hasičů nedošlo.

„Po poskytnutí intenzivní lékařské péče byl řidič dodávky s vážnými mnohačetnými zraněními letecky transportován do motolské nemocnice,” sdělila mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická nehoda dodávky a kamiónu uzavřela ve čtvrtek ráno silnici I/7 u Studeněvsi na Kladensku.

Nehodou se již zabývají kriminalisté. Soukromá firma na místo vyslala náhradní cisternu, do které by mělo být přečerpáno přibližně 25 tun tekutého asfaltu. O vyproštění havarované cisterny se pak bude muset postarat specializovaná firma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám