Hlavní obsah

Řidič zřejmě nezvládl řízení a auto pomlátil o stromy, pět zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U obce Raduň na Opavsku v neděli v podvečer havarovalo osobní auto, jehož řidič zřejmě na mokré silnici nezvládl řízení a narazil do stromů. Při nehodě se zranilo pět lidí včetně dvou dětí. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby, uvedli v pondělní tiskové zprávě moravskoslezští hasiči.

Při nehodě u Raduně se zranilo pět lidíVideo: HZS Moravskoslezského kraje

 
Článek

Nehoda byla hasičům nahlášena v 17:43. „Na místo události byli okamžitě povoláni profesionální hasiči ze stanice Opava spolu s dobrovolnými kolegy z obce Opava - Kylešovice s celkem dvěma cisternami,” uvedl mluvčí krajských hasičů Lukáš Popp.

V době nehody podle něj ve vozidle cestovaly dvě děti a tři dospělí. Při příjezdu hasičů už byli všichni mimo havarované vozidlo v péči zdravotníků. Rozsah zranění Popp neuvedl, na místě však zasahoval i záchranářský vrtulník.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nehoda u Raduně na Opavsku si vyžádala pět zraněných.

Hasiči havarovaný automobil zajistili a po zdokumentování nehody policisty asistovali při odstranění škod. Příčiny nehody jsou předmětem vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám