Hlavní obsah

V řece Bečvě na Přerovsku nalezli mrtvolu muže, policie případ vyšetřuje jako vraždu

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerovsko
Aktualizováno

V řece Bečvě poblíž Hranic na Přerovsku byl v pondělí nalezen mrtvý muž. Policisté zjistili, že jde o čtyřiačtyřicetiletého muže z Přerovska. V úterý odpoledne policie uvedla, že případ vyšetřuje jako vraždu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Tělo podle něj leželo v Bečvě v katastru Hranic. „Policisté na místě zjistili, že se jedná o 44letého muže z Hranicka. U mrtvého byla nařízena soudní pitva. Případ policisté prověřují pro podezření z vraždy," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

V Olomouckém kraji je to tento měsíc již druhý případ nálezu mrtvého muže. Počátkem května bylo mezi olomouckými městskými částmi Holice a Nové Dvory nalezeno tělo přikryté modrou plachtou. Policisté poté zjistili, že jde o jednačtyřicetiletého Ukrajince.

Muž zemřel násilnou smrtí. Z pitvy podle policie vyplynulo, že zemřel vlivem jednání druhé osoby. Neměl však na sobě známky bodných, ani řezných ran, nebyl zastřelen. Pravděpodobně o život přišel při nějaké potyčce.

Kriminalisté jeho úmrtí zatím vyšetřují pro podezření z ublížení na zdraví s následkem smrti, nevyloučili však, že může být právní kvalifikace ještě změněna.

Reklama

Výběr článků

Načítám