Hlavní obsah

Muž na Prvního máje sledoval mladou ženu v ulicích noční Prahy. Pak ji měl znásilnit

Novinky, jdu
Praha

Den, který má být zasvěcený lásce, si násilník vyložil po svém. Na pražských Vinohradech měl hned z rána znásilnit čtyřiadvacetiletou dívku. Podezřelého muže se dosud nepodařilo vypátrat. Policisté se tak obracejí se žádostí o pomoc na veřejnost. Ve čtvrtek zveřejnili kamerové záběry, na kterých je podezřelý zachycen.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelý ze znásilněníVideo: Policie ČR

 
Článek

K samotnému znásilnění mělo podle policejního mluvčího Tomáše Hulana dojít krátce po páté hodině ráno. Místo činu policisté s ohledem na oběť znásilnění blíže neupřesnili. Podle všeho si však muž, který je na záběrech v modré bundě a modrých kraťasech, dívku předem vyhlédl a delší dobu ji sledoval.

„V tuto chvíli můžeme jednoznačně konstatovat, že poškozená měla násilníka v patách už od ulice Ječná až do místa, kde následně došlo k samotnému znásilnění. Záběry bezpečnostních kamer navíc dokládají určitou odhodlanost hledaného. Ten totiž nepustil svou oběť z očí ani ve chvíli, kdy zašla do provozovny rychlého občerstvení na rohu ulice Jugoslávská a Tylovo náměstí,“ informoval mluvčí Hulan.

Foto: Policie ČR

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelý ze znásilnění

I přes tato zjištění nebyl podezřelý stále vypátrán. Proto se ve čtvrtek policisté obrátili se žádostí o pomoc na veřejnost. „Prosíme každého, kdo zná jeho totožnost, potažmo místo jeho pobytu či pohybu, aby se nám přihlásil prostřednictvím linky 158 a tyto informace nám předal,“ dodal Hulan.

Reklama

Výběr článků

Načítám