Hlavní obsah

Sedmnáctiletého motorkáře po nehodě na Semilsku oživovali skoro hodinu, nakonec bez úspěchu

Novinky, Jan Středa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Po střetu s osobním autem zemřel ve čtvrtek na Semilsku mladý motorkář. Přivolaní záchranáři se ho na místě snažili resuscitovat, přes dlouhé snažení však neuspěli.

Foto: Hasiči Lomnice nad Popelkou

Nehoda na Semilsku.

Článek

K nehodě došlo ve čtvrtek okolo půl sedmé ráno v obci Bělá na Semilsku. Sedmnáctiletý motorkář předjížděl v pravotočivé zatáčce, při čemž nejspíš vjel do protisměru, kde se střetl s osobním autem Ford Fiesta.

„Naše posádky resuscitovaly řidiče motorky bezmála hodinu. Ale i přes veškerou snahu lékařů se ho nepodařilo zachránit a svým zraněním podlehl,“ řekl mluvčí liberecké záchranné služby Michael Georgiev.

„Řidič fordu zraněn nebyl, provedená zkouška na přítomnost alkoholu u něho byla negativní,“ sdělila mluvčí libereckých policistů Vlasta Suchánková. Zda nemohl být pod vlivem alkoholu motorkář, to odhalí až pitva.

Police na případu dál pracuje, místo zdokumentují dopravní policisté, od nichž si pak materiály převezmou kriminalisté.

„K rodině zemřelého řidiče motorky byl vyslán policejní intervent, aby tuto tragickou událost oznámil nejbližším,“ dodala Suchánková.

Reklama

Výběr článků

Načítám