Hlavní obsah

Při rvačce před barem kopl ležícího soka do hlavy, přímo pod policejní kamerou

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Hospodskou rvačku zjevně vyhrál, přesto si muž před barem v Břeclavi neodpustil ještě na závěr kopnout ležícího soka do hlavy. Záznam víkendové potyčky, kterou zachytila pouliční kamera, v pondělí zveřejnili břeclavští strážníci. Případem se nyní zabývá státní policie, zraněný muž skončil v nemocnici.

Rvačka v Břeclavi Video: Městská policie Břeclav

 
Článek

Incident se odehrál v noci na sobotu zhruba kolem půl třetí u baru na největším břeclavském sídlišti Na Valtické.

Strážníci potyčku zaregistrovali díky pouliční kameře, která je přímo před barem. Na místo dorazili do tří minut, přesto to nebylo dost brzy, aby zabránili zranění jednoho z účastníků rvačky. Do něj i ve chvíli, kdy už bezvládně ležel na zemi, jeho soupeř surově kopal.

„Strážníci na místě zjistili, že osmadvacetiletý muž po předchozí slovní hádce napadl o rok mladšího soupeře. Ten utrpěl zranění, se kterými musel být následně převezen do nemocnice,“ řekla Právu mluvčí břeclavských strážníků Lenka Rigó.

Případ si od strážníků převzala celorepubliková policie. „Událost prověřujeme, policisté zajišťují veškeré informace a vyhodnocují záznam z kamer. Útočník se podrobil dechové zkoušce, bylo u něj zjištěno necelé promile alkoholu,“ řekla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Místo, kde se incident uskutečnil, není pod dohledem kamer náhodou. Již dříve v okolí baru došlo k řadě nočních konfliktů. Bar má pověst jakési „poslední štace“, kam se nad ránem stahují lidé z dalších, již zavřených podniků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám