Hlavní obsah

Žena z Ostravy usmrtila muže, hrozí jí až 16 let

Novinky, Jan Středa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

V noci na neděli vyjížděli ostravští policisté ke zraněnému muži. Zadrželi ženu, která je podezřelá, že na zraněného zaútočila. Muž na následky zranění zemřel, ženě hrozí až 16 let vězení.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační fotografie

Článek

Případ si kvůli jeho závažnosti převzali kriminalisté. Zajistili a dokumentovali stopy k případu, přivoláni byli rovněž specialisté z odboru kriminalistické techniky a expertíz krajského ředitelství.

Kriminalisté také kontaktovali osoby, které měly nebo mohly mít k případu jakékoliv informace. „Žena je důvodně podezřelá, že na poškozeného zaútočila bodnořezným nástrojem,“ řekla mluvčí ostravských policistů Soňa Štětínská. Muž zraněním podlehl.

Souvislosti případu a zajištěné stopy se budou ještě analyzovat, kriminalisté už ale 28letou ženu obvinili ze zločinu těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti. V případě pravomocného odsouzení hrozí ženě odnětí svobody na 8 až 16 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám