Hlavní obsah

Těžce zraněnou ženu našli před diskotékou ve Zlíně. Na nic si nepamatuje

Právo, jr
Zlín

Okolnosti velmi neobvyklého případu těžkého zranění mladé ženy před diskotékou se snaží objasnit policisté ve Zlíně. Sama zraněná si nic nepamatuje, přispět by tak mohla veřejnost, na kterou se policie obrátila s naléhavou žádostí o pomoc.

Foto: Policie ČR

Před budovou diskotéky Flip ve Zlíně našli těžce zraněnou ženu, nic si nepamatuje.

Článek

„Jednadvacetiletá žena je po události, při které byla v sobotu těžce zraněna v centru Zlína, stále v nemocnici, a co se vlastně stalo, si stále nevybavuje,“ řekla ve středu Právu mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

„V noci na sobotu se jednadvacetiletá žena bavila společně se svými kamarádkami na diskotéce Flip ve Zlíně. Kolem půlnoci odešla ven, aby si mohla zakouřit, a od té doby už si nic nepamatuje,“ sdělila Kozumplíková.

„Přibližně v jednu hodinu ráno ji našla venku ležet jedna z návštěvnic diskotéky se zraněním hlavy. Zraněná žena příliš nekomunikovala, pouze řekla, že ji měl napadnout nějaký mladík. Záchranáři převezli mladou zraněnou ženu do nemocnice, kde zůstává v péči lékařů,“ dodala mluvčí.

Podle policie se diskotéky ve Flipu účastnilo velké množství lidí. Na dotaz, zda si nemohla zranění mladá žena přivodit třeba i sama, policejní mluvčí odpověděla: „Právě to by mohl pomoci objasnit někdo z návštěvníků.“

„Kriminalisté žádají návštěvníky zlínské diskotéky Flip na ulici Gahurova, kteří by mohli podat bližší informaci k okolnostem zranění mladé ženy, jež v noci na sobotu ležela asi deset metrů od vstupu do budovy, aby se ozvali na linku tísňového volání policie 158,“ řekla Monika Kozumplíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám