Hlavní obsah

Muž se kamenem dostal do zamčené banky v Praze, stihl ukrást notebook a mobil

Novinky, Jan Středa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V noci na úterý se do banky v Arkalycké ulici v Praze 4 vloupal zloděj. Vstupní dveře rozbil a ukradl elektroniku. Policii zavolal kolemjdoucí, přivolaná hlídka následně muže zadržela. Pražští policisté ve čtvrtek zveřejnili video z místa činu.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se kamenem vloupal do bankyVideo: Policie ČR

 
Článek

Zloděje, který se v pondělí krátce před půlnocí vloupal do pražské banky, se policistům podařilo dopadnout krátce po události. Policii o vloupání informoval chodec, který si všiml rozbitých vstupních dveří banky.

„Hlídka hned po příjezdu nalezla kromě poškozených dveří také rozbitý bankomat a násilně vytvořený otvor do provozovny,” uvedl mluvčí policie Jan Rybanský. Policisté proto začali prohledávat jak vnitřek, tak okolí banky.

Foto: Policie ČR

Muž se vloupal do banky

Po několika minutách v okolí banky nalezli muže, který se k činu následně přiznal. Kromě rozbíjení věcí si muž z banky odnesl notebook a telefon. Celková škoda přesáhla 100 000 korun.

Policisté muže zadrželi a převezli na služebnu. Byl obviněn z krádeže a poškození cizí věci, v případě odsouzení mu hrozí až dvouleté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám