Hlavní obsah

Policejní honička skončila v Praze nehodou kradeného vozu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražským policistům ujížděl v úterý odpoledne muž v kradeném voze. Jeho pokus však ukončila na okraji města nehoda, při níž se s vozem převrátil na střechu. Za doprovodu policistů byl řidič převezen do nemocnice, za volant usedl i přes zákaz řízení.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička v Praze skončila nehodou kradeného vozuVideo: Novinky

 
Článek

„Krátce před 15. hodinou zaznamenali policisté v Modřanské ulici výskyt podezřelého vozidla Škoda Fabia. Následným prověřením v policejní databázi zjistili, že vozidlo bylo odcizeno,” uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Muž ve fabii ale na výzvy k zastavení nereagoval a začal ujíždět. Komořanskou ulicí dojel na most Závodu míru a pokračoval přes centrum Zbraslavi až do ulice K Peluňku. Zde muž nezvládl řízení a s autem se převrátil na střechu.

„Při havárii utrpěl řidič zranění, se kterým byl v policejním doprovodu převezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. V důsledku havárie došlo k dopravním komplikacím v celé dotčené oblasti,” doplnila Zoulová.

Čtyřicetiletý muž bude mít policistům co vysvětlovat. Kromě platného zákazu řízení navíc usedl za volant kradeného vozu pod vlivem drog.

Reklama

Výběr článků

Načítám